Gratis glasvezel in onze wijken!

foto glasvezel kabelMet trots presenteert de Initiatiefgroep Glasvezel Noord-Lelystad het resultaat van de gesprekken die we de afgelopen periode gevoerd hebben met Reggefiber, een onderdeel van KPN.

Ruim 400 bewoners hebben het intiatief gesteund met hun betaalde aanmelding voor de Stichting/Coöperatie i.o.

Gratis aanleg van glasvezelnetwerk in zicht

De aanleg van een open glasvezelnetwerk door Reggefiber kan GRATIS gerealiseerd worden mits 500 adressen zich aanmelden d.m.v. een getekend aanmeldformulier dat u vanaf 5 maart ontvangen heeft.

Op 1 april waren er 459 aanmeldingen binnen!

We zijn ondanks dat nog niet met voldoende bewoners, maar wel met zoveel dat wij de inschrijfperiode met 2 weken verlengen om in een laatste sprint de 500 nog benodigde 41 aanmeldingen te behalen.

Aanmeldperiode is verlengd tm 14 april

Een FLYER met het AANMELDFORMULIER is huis-aan-huis en per mail verspreid zodat alle bewoners geïnformeerd zijn en zich aan kunnen melden om van deze fantastische mogelijkheid gebruik te kunnen maken.

Nu is met uw aanmelding een GRATIS glasvezelaansluiting in huis verzekerd terwijl instappen op een later moment hoge kosten met zich meebrengt.

Aanbod Providers

Na de start van het project sluit u een glasvezel-internetabonnement van minimaal 1 jaar af bij één van de beschikbare telecomaanbieders op het netwerk. Vanaf het moment dat de glasvezelaansluiting in uw woning beschikbaar is, laat u, binnen twee maanden een nieuw abonnement ingaan.

Hier vindt u als voorbeeld een aantal mogelijke providers die ook services leveren in Lelystad over het glasvezelnetwerk. U heeft straks een ruime keuze aan internetproviders die een divers aanbod in abonnementsvormen te bieden hebben.

logo netwerk nl

We komen snel bij u terug met nieuwe informatie. Houdt de website in de gaten voor het actuele nieuws dat wij trouwens ook delen in onze Facebookgroep.