Bijeenkomst bewonerspanel en experts.

Dinsdag 25 september om 20:30 uur in het Golf Event Center een belangrijke bijeenkomst voor leden van het bewonerspanel en de experts van het Initiatief Glasvezel Noord-Lelystad.

We staan aan de vooravond van een belangrijk traject: de Uitvraag Bewoners. Het is belangrijk om te weten hoeveel bewoners hun onvoorwaardelijke steun geven aan een glasvezelnetwerk in onze wijken. Gebleken is dat het financiëel haalbaar zal zijn, gebleken is dat externe partijen geïnteresseerd zijn, gebleken is dat veel bewoners het initiatief Glasvezel steunen, maar we moeten een concrete toezegging hebben.

Op dit moment is een communicatie in voorbereiding: folder, inloopavonden, website, …

Alle inbreng die de Uitvraag Bewoners tot een succes kunnen maken is welkom en wordt gewaardeerd. Dus op de aanwezigheid van alle panelleden en experts wordt dinsdagavond gerekend!

In oktober worden enkele inloopavonden voor alle bewoners georganiseerd. Dit ter informatie.

2 gedachten over “Bijeenkomst bewonerspanel en experts.”

  1. Als recent nieuwe bewoner in het FGR ben ik zeer geïnteresseerd in het Glasvezelnetwerk.
    Ik ben bekend en heb voorheen gebruik gemaakt van het KPN Glasvezelnetwerk. Het is even afzien als je terug moet langs ‘AF’ en ondersteun dan ook het genomen initiatief.
    Zal aanwezig zijn op aanstaande bijeenkomst.

  2. Uw interesse wordt zeer op prijs gesteld. Wat betreft de bijeenkomst van dinsdag: het gaat hierbij niet om een informatie bijeenkomst voor geïnteresseerde bewoners, maar om een werksessie voor de panelleden en de experts. In oktober volgen informatie-avonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.