Bijeenkomst experts en bewonerspanel

Donderdag 11 oktober in het Golf Event Center een belangrijke bijeenkomst voor leden van het bewonerspanel en de experts van het Initiatief Glasvezel Noord-Lelystad. Tijdstip 19:30 uur.

Nogmaals: We staan aan de vooravond van een belangrijk traject: de Uitvraag Bewoners. Het is belangrijk om te weten hoeveel bewoners hun onvoorwaardelijke steun geven aan een glasvezelnetwerk in onze wijken. Gebleken is dat het financiëel haalbaar zal zijn, gebleken is dat externe partijen geïnteresseerd zijn, gebleken is dat veel bewoners het initiatief Glasvezel steunen, maar we moeten een concrete toezegging hebben.

Op dit moment is een communicatie in voorbereiding: folder, inloopavonden, website, …

Alle inbreng die de Uitvraag Bewoners tot een succes kunnen maken is welkom en wordt gewaardeerd. Dus op de aanwezigheid van alle panelleden en experts wordt donderdagavond gerekend!

5 gedachten over “Bijeenkomst experts en bewonerspanel”

 1. Robin, je moet je wel aanmelden door via de site €25 te betalen (zie elders), anders telt je akkoord niet mee.

 2. Op de info avond was verteld dat €25,- overmaken voldoende was om je aan te melden, echter op de site moet ik al een keuze maken tussen optie 1 of 2 ? Echter een goede keuze maken zonder de juiste cijfers is niet mogelijk. Dus zou graag weten waar ik mij kan aanmelden voor glasvezel zonder al een keuze te moete maken.

  mvg
  Raymond

 3. Beste Raymond, je hebt helemaal gelijk maar het gaat nu om de intentie. In uw geval zou ik voor optie 2 kiezen abonnement. Later komt de vraag nog wel een keer op tafel. Nu hebben we 400 huishoudens nodig te bereid zijn om deel te nemen. Groet, Peter.

 4. Menno,
  Ik heb €25 betaald direct op de rekeningnummer van de stichting zoals aangegeven op de flyer.
  ga ervan uit dat het als een akkoord gezien wordt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.